Начало
Услуги
Цени
Контакти

 

 

DE
EN
RU
BG

 

 

 


Политика за поверителност на уеб страница aconto.org


Общи положения:
1. Настоящата политика за поверителност се отнася единствено за уеб страницата aconto.org, която е собственост на “Аконто” ЕООД и е съставена в съответствие с Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679.
2. Като администратор на лични данни, при обработването на лични данни, ние спазваме принципите за защита на личните данни, предвидени в Регламент 2016/679 и законодателството на Европейския съюз и Република България.
3. Като използвате тази страница Вие се съгласявате с настоящата политика.

Каква информация събираме:
4. Ние събираме лични данни, единствено ако са ни предоставени от Вас чрез отправено запитване към нас – име, имейл адрес, телефон.

С каква цел използваме информацията:
5. Събраната информация се използва с цел да отговорим на изпратени от Вас запитвания и осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти.
6. Предоставените лични данни се обработват законосъобразно и добросъвестно и не могат да се обработват допълнително по начин, несъвместим с тези цели.
7. Ние не предоставяме информацията на трети страни.
8. Ако не желаете да използваме предоставените от Вас лични данни, Вие имате право да оттеглите своето съгласие, като за целта е необходимо да се свържете с нас на тел. 0876 627400 или на e-mail: info@aconto.org.

Бисквитки
9. Ние не използваме бисквитки.

Настоящата политика за поверителност на http://aconto.org/ е приета на 22.05.2018г. като "Аконто" ЕООД си запазва правото за промени в същата.